Despre PiatraOnline

Nu suntem doar un magazin online, ci suntem partenerul proiectelor în care ne implicăm, fie că sunt mari sau mici. De 10 ani selectăm și importăm cea mai buna piatră naturală din toate colțurile lumii, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a-și transforma viziunea în realitate. Fie că provine din India sau din Brazilia, Spania sau China, dacă este piatră naturală de calitate, o avem pe stoc.

Poate pentru unii piatra e doar un material, dar pentru noi e mult mai mult. Credem în versatilitatea pietrei și în capacitatea sa de a reda o paletă foarte largă de stări și sentimente, în funcție de modul în care este pusă în valoare. Atfel spus, punem suflet în piatră.

Începând cu anul 2015, suntem membru al Marble Institute of America (MIA), o asociație cu aproximativ două mii de companii membre, din întreaga lume ce are ca scop păstrarea standardelor înalte în industria pietrei naturale.

Iubești Designul & Arhitectura?
Câștigă un blog și
împărtășește-ți pasiunea.

Înscrie-te

După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. Adică domeniu .ro, workshop-uri de design, artă fotografică și copywriting, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători, la care vor participa nume importante din domeniu, redactori ai celor mai cunoscute publicații home&deco și parteneri PIATRAONLINE.

Completează formularul de mai jos și convinge-ne că ideea ta merită transformată într-un blog. Câștigătorii vor fi selectați în perioada 30 martie - 10 aprilie 2017.

Câmp opțional

sau