Juriu

Întâlnește consiliul nostru.

Vrem să alegem 10 idei cu potențial pentru a ne asigura că proiectul tău se dezvoltă așa cum ți-ai imaginat. De aceea, am invitat un juriu cu expertiză în designul de interior, antreprenoriat și jurnalism. Pregătește-te să-i inspiri cu talentul tău. Câștigătorul va fi ales de echipa de specialiști împreună cu inițiatorii competiției.

Jurații de anul acesta sunt:

Hamid Nicola Katrib, designer de interior

Hamid Nicola Katrib este unul dintre cei mai apreciați designeri de interior din România. Născut în 1982 în Bacău, și-a petrecut anii formării în Liban, unde a studiat la Collège Notre-Dame du Balamand, absolvind apoi Facultatea de Arhitectură de interior -Académie Libanaise des Beaux-Arts (ALBA) din Beirut. Și-a definitivat studiile prin masterul în arhitectură de interior obținut în 2006 la aceeași Académie Libanaise des Beaux-Arts, obținut cu distincția “majeur de promotion”.

Stabilit în România din 2007, HNK și-a deschis la scurt timp propriul birou de arhitectură și design de interior, Crea Decoration. Printre proiectele acestuia s-au numărat rebranding-uri ale unor apartamente de lux, cazinouri, pensiuni și case de vacanță, amenajări de restaurante sau magazine.

Proiectele realizate de Hamid Nicola Katrib sunt publicate în cele mai importante reviste de specialitate. Prezența în cadrul emisiunii “România, te iubesc!” și nominalizarea în topul Forbes al tinerilor de succes mai tineri de 30 de ani îl transformă pe artist într-un model profesional.

De-a lungul anilor, deși proiectele de design interior i-au ocupat o mare parte din activitate, HNK nu și-a neglijat pasiunea pentru pictură, pe care o prezintă publicului pentru a treia oară în expoziția de față, L’univers efemere de la galeria Galateca. Precedentele două manifestări, Moods de la Penthouse Gallery și Efemere de la „ Iconic „ Food Wine and Design, au avut loc în 2012, respectiv în 2014.

Mai multe detalii despre Hamid: www.hamid-nicola-katrib.ro

Elis Popescu, redactor-șef Designist.ro

Elis Popescu coordonează în calitate de redactor-șef activitățile revistei online designist.ro, lider de opinie, de bun gust și idei fine în domeniul home&deco și al designului de produs românesc. A condus, timp de 4 ani, în calitate de redactor-șef, una dintre cele mai citite reviste de amenajări interioare din România. În străinătate, a lucrat ca editor pentru revista B2B, Furniture Forever, din Singapore. Întoarsă în țară, în 2011 a cofondat publicația online designist.ro, pentru ca un an mai târziu să pună bazele unuia dintre cele mai importante evenimente care promovează designerii români de produs, "Made in RO - Târg de design românesc", căruia i-au trecut pragul până acum aproximativ 20.000 de vizitatori.

Eduard Baicu-Stănescu, arhitect Phenomena Laboratory

Arh. Eduard Baicu, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajărilor interioare, este fondatorul primului laborator de creație în design din România, Phenomena Laboratory, și designerul apartamentului-concept din cadrul showroom-ului PIATRAONLINE.

Eduard privește conturarea ideilor de proiect în jurul conceptului dual: “orice spirit prinde o formă”. Formula aceasta reprezintă primul laborator de creație experimentală care lucrează cu efecte transmise senzorial tuturor simțurilor.

Mai mult decât atât, abia așteaptă să îi cunoască pe cei 10 finaliști ai proiectului 10 Design Blog și să împărtășească cu ei mitul pietrei care e rece într-un ambient dar și despre importanța luminii într-o scenografie interioară.

Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Mariana Brădescu-Constantinescu este inițiatorul proiectului 10DesignBlog, Managing Partner-ul PIATRAONLINE și co-fondatorul companiei Rock Star Construct.

Business-ul cu piatră naturală a fost inițiat în 2007, o perioadă dificilă pe care a traversat-o cu succes, trecând peste economia “colțuroasă” și de gusturile încă neformate ale consumatorilor, pe care a reușit în cele din urmă să le educe. În prezent, în cadrul showroom-ului de 850 mp, caracterizat prin design și eleganță, a fost inaugurat un apartament-concept de 60mp pentru a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai moderne soluții în ceea ce privește utilizarea pietrei naturale. Scopul PIATRAONLINE este de a transforma toate proiectele și acțiunile într-un #GeneratorDeInspiratie atât pentru consumatori, dar mai ales pentru designerii de interior și arhitecții care fac parte din proiectele PIATRAONLINE.

La aniversarea de 10 ani, PIATRAONLINE devine mai mult decât un simplu showroom, este spațiul creativ pentru diverse proiecte de lifestyle și arhitectură și abia așteaptă să îi primească pe cei 10 finaliști ai proiectului 10 Design Blog.

Magazinul online și showroom-ul sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori, prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor, numit simplu acasă.

Irina Neacșu, designer de interior

Irina Neacșu este designer, cu o pasiune intensă pentru arta, în special pentru zona de tangență între contemporan și clasic.

Atelierul ei, Irina Neacsu Studio, oferă soluții creative pentru spații interioare, soluții care pornesc de la proiectare și merg spre domeniul decorativ al mobilierului tapițat, sau cel conceptual al graficii și ilustrației. Toate colecțiile de artă aplicată ale Irinei au ca punct comun de pornire ilusrațiile și desenele ei, care generează un întreg univers cognitiv și emoțional. Activitatea Irinei cuprinde astfel, sub preocuparea pentru natură, botanică și artă clasică, proiecte de design interior, design textil pentru mobilier tapițat customizat și artă decotativă, grafică și ilustrație, cursuri și ateliere în design interior, desen și pictură.

Înscrie-te

După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. Adică domeniu .ro, workshop-uri de design, artă fotografică și copywriting, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători, la care vor participa nume importante din domeniu, redactori ai celor mai cunoscute publicații home&deco și parteneri PIATRAONLINE.

Completează formularul de mai jos și convinge-ne că ideea ta merită transformată într-un blog. Câștigătorii vor fi selectați în perioada 30 martie - 10 aprilie 2017.

Câmp opțional

sau